ÖZEL

Mersin Escort

YENİ İLANYERİ VARGERÇEK RESİM

Mersin Escort Kızlarından Sude

PLATİN

Mersin Escort Bayan

GOLD İLANLAR

Escort Mersin

SUPER VIP İLANLAR

Mersin Escort Kızlar

VIP İLANLAR

Mersin Escort Bayanlar

NORMAL İLANLAR

Mersin Escort İlanları

KARISIK İLANLAR

Mersin Eskort

NORMAL İLANLAR

Eskort Mersin

Kocamdan gizli anal yapıyorum

Ana Sayfa » iri göğüsler » Kocamdan gizli anal yapıyorum

Selamlar benim adım Gülsen. 28 yaşında türbanlı, balık etli ve kocasından gizli kaçamaklar yapan, heyecanı ve sert olan her şeyi seven bir bayanım. Lütfen gerçekliğimi sorgulayacaklar asla bana yazmasınlar. Ben artık bu tarz ithamlarla uğraşamıyorum. Gizli Mersin escort bayan her yerde bulunuyor, ben ilk değilim. Bu yüzden sahte olduğumu düşünüyorsanız yazımı terk edin. Kimseye bir şeyler ispatlamak zorunda değilim. Daha önce de başka adlarla buraya hikayemi bırakmıştım ve aradığım ilişkileri bulmuştum. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum.

Dolgun bacaklara ve bakımlı ayaklara sahibim. Fanteziler çok hoşuma gidiyor özellikle gizli kapaklı şeyler beni benden alıyor. Neden diye soracak olursanız buna verecek net bir cevabım yok ancak eminim sizlerin de bu tarz şeyler hoşuna gidiyordur. Başlıkta anal yaptığımı söyledim. Ancak anal yaparken bazı şartlarım var.

Öncelikle anal yapacağım erkeğe güvenmeliyim. Hem temizlik hem de aletin işlevi açısında gerekli güveni verirseniz sizlerle anal deneyebilirim. Bunun dışında sert erkekler çok hoşuma gidiyor. Her türlü pozisyona ve fanteziye açığım.

Lütfen bana sadece 24 yaş üzeri erkekler yazsın. Daha ufaklarıyla ilgilenmiyorum.

Ve ayrıca, ben gizli ve evli bir bayanım. İlişki yürüteceğim kişi ya da kişiler bu gizliliğe saygı duymalı. Ancak her şeyde rik olduğu gibi bu olayda da riskler var ve kendinize güveniyorsanız gelin.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Yorumlar

Sizde Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

 

Daha Önce Yapılan Yorumlar

mutlu23 Ocak 2015

Selam seninle her türlü fanteziye açığım sexte sınırım yoktur 053

uğur23 Ocak 2015

tanışmak isterseniz cep no bekliyorum ne olur arayın yaşım 32 bende evliyim belirteyim

sporty24 Ocak 2015

Heyecanını paylaşabilirim…

bekir21 Nisan 2015

ilkleri sizinle yasamak isterim yaş 26

memet24 Ocak 2015

Selam. iyi geceler. nasılsınız? Sizi tanımak isterim.eğer eğer sizde isterseniz cevabınızı bekliyorum. tşkler

Abdullah24 Ocak 2015

Askeri personelim sizinle görüşmek istiyorum gizlilik benım için önemli iyi geceler

ayhan24 Ocak 2015

slm sizinle tanışmak isterim cnm mümkünse güven ve gizlilik önemlidir.

Cenk24 Ocak 2015

Merhabalar. Yazınızı okudukça isteğim daha da arttı. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Bekliyorum..

Emre24 Ocak 2015

Selmlar. Gülsen hnm nasılasınız harika ve özel bı bayanınız ismim Emre y. 35 pozitif sempatik atletik bı erkeğim sizinle tanışmayı gizlilik icerisinde heyecanli anlar yasamayi cok isterim bana emilden ulaşırsanız cok sevinirim.k.iyi bakın

rahim25 Ocak 2015

Ara görüselim

sedat25 Ocak 2015

Tatlim ben mersin mersinden sedat istersen gorusuruz

mert26 Ocak 2015

Slm bnde evliyim bu kcamaga hazirim tam senin istedigin gbi hatta fazlasi kocaman kalin 22cm sni tahmin edip ucaracak alet burda

atilla26 Ocak 2015

merhaba ben atilla tam itedigin gibi bir erkegişm ve fantazilerinde cok hıoşuma gitti mutlaka tanişmalişyiz

Murat26 Ocak 2015

Merhaba Gülsen hanım arzu ederseniz görüşebiliriz cevabınızı bekliyorum

erhan26 Ocak 2015

Slm tatlim bende mersinliyim esrefpasadan bende evliyim gizlilik icinde kacamak yapalimmi yalamak emmek istermisin sikimi? Bana ulas bekliyorum her türlü fantaziye acigimm

mert27 Ocak 2015

Gulsen bende gizlikik icerisinde seninle gorusmek isterim yasim 29 mersindeyim temiz durust ve yakisikliyim istersen bana ulasabilirsin [email protected] saygikarimla seni deliye donduruum vazgecemezsin benden

murat27 Ocak 2015

Bu gizli bulusmaya hazirim arayim birlikte olalim bana uyumlu ve heyecanli bir bulusma olur hep evli bie bayanla birliktwlik olsun istemisimdir aramanizi bekliyorum ben 33 yasindayim arayin lutfen.

kağan koç28 Ocak 2015

slm. canım, yazını okuduğumda çok tahrik oldum, hijyene ve gizliliğe önem veriyorsan 1 kereye mahsus görüşmek isterim senle, beni tanıyınca anal yapmak isteyeceğinden de şüphem yok, öpüyorum.

bishop28 Ocak 2015

Ben mersin dan volkan dikkatini çeker cvp yazarsan seninle çok işimiz var demektir

bora29 Ocak 2015

Slm canim yas 40 seni bekliyorum

cihan30 Ocak 2015

Selam görüşebilirmiyiz.

metin01 Şubat 2015

merhabalar nasılsnızsizinle reel görüşmek isterim her konuda güveneceğiniz bir arkadaş düşünürseniz görüşmek isterim sizinle malinizi bekliyorum

saygılar
metin

Deniz04 Şubat 2015

Slm ben bornavadan muratSizinle tanımak görmek beraber olmak isterim

Emir04 Şubat 2015

Merhaba yaşım 25 görüşmek istiyorum

mert22 Şubat 2015

Sekste ve yasantinda sana istediklerini verebilirim. 36 yasinda ve kariyer sahibiyim.

recep23 Şubat 2015

merhaba bende gizlilge onem verırım vede sınırsız sex severım inanki pişman olmuyacaksın mersindeyim 53 mutlaka ara

muharrem02 Mart 2015

yaşım 27 mersindeyim görüşelim lütfen

hasan13 Mart 2015

Telefoñunuzu mesaj atarsaniz gorusuruz

aryol14 Mart 2015

Selam iyi geceler tanışmak isterseniz mesaj atın konuşalım

mersinden can06 Nisan 2015

selam uulaş bana tam aradıglın biriyim

fahrettin27 Haziran 2015

Merhaba Gülşen hanim ben mersinden fahrettin bekarim diğer adıyla dulum isterseniz size biraz kendimden bahsedeyim yaş 41 boy178 kilo 90 yapılı kısa kır saçlı her turlu fantazilere açık olan birisiyim gizlilik saygı temizlik en olmazsa benim olmazlarimdir gerçekten ben arkadaslik güzel bir beraberlik iliski isterseniz uzun bir ilişkiye de açığım siz nasıl isterseniz tabi sizinle tanışmak isterim. Sizde isterseniz tabi tsk

yakup14 Temmuz 2015

29 yaşındayım ve oldukça bakimli bembeyaz hazırım ya sen ? antalyalıyım seyahat engeli yok 1,73 boy 68 kg hayatim ara beni ask ertelemeye gelmez

ercan30 Temmuz 2015

Merhaba kalin bacakli bayanlara karsi yuksek derecede haz aliyorum

şenol11 Ekim 2015

mersindeyim yaş 35 her şey aramızda yaşanır gizliyim

hizli7026 Kasım 2015

HALA DÜŞÜNÜRSEN ELBİSELERİNİ ÇIKARMADAN SADECE ALTINDAKİ HERŞEYİ ÇIKARDIKTAN SONRA ÜSTÜNDE NE DİYORSUNUZ PARDÖSÜYLE KALMIŞ BİR ŞEKİLDE VB. FANTAZİLERE VARSAN İLETİŞİME GEÇ BENİMLE

hizli7026 Kasım 2015

BENDE EVLİYİM VE MUTSUZ OLDUĞUM YERLER VAR BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA FAZLA CANINI ACITACAK KADAR DEĞİL NORMAL ÖLÇÜLERDE DİR.
SENİN YAZDIĞIN GÜVEN VE TEMİZLİK MESELESİNİN AÇILIMI BU SANIRSAM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE

  • Son Yazılar